|
Post by goblinwfi on Jan 7, 2016 1:48:10 GMT 2
ПЛССС оправете го това с преминаването един през друг, че е много досадно. Не е лошо да има тази опция за своя отбор , но противниковия трябва да си е плътен според мен , не е нужно да го има това ! Петров беше споменал , че се е бъгнал самия plugin , не знам това ли е какво е ама...
|
|
|
Post by HristoV on Jan 7, 2016 20:16:54 GMT 2
Този плъгин за преминаването през хора е необходим поради това,че ако в действителност го махнем и дадения AFK e застанал пред врата на която неможе да се размините няма как да минете освен ако админ го кикне играча или бъде убит.Но тъй като не винаги има админи поради ред причини кой бил на работа или на даскало или квото и да е там още с различните си смени просто ще се научите да го свиквате знам че е досадно но няма ли да е по досадно когато неможете да минете където си искате понеже някакъв си там се е спрял на пътя ви ?
|
|
|
Post by HristoV on Jan 7, 2016 20:20:17 GMT 2
Този въпрос е решен!!!!
Следователно заключен за да се избегне спама но може да се отвори пак ако има допълнителни въпроси по темата ми пишете на мен по ЛС не създавайте нова тема защото тя ще бъде изтрита!!! Ползвайте тази тема която сте си направили!!
|
|